Vindt u het leuk om uw ervaringen te delen? Schrijf dan een berichtje in
Mijn gastenboek

Ik ben aangesloten bij:

BATC Beroepsorganisatie
Natuurgeneeskundig
Therapeut

Aangesloten bij;

Cam Coop
Geschillencommissie Complementaire Behandelvormen

NOAG
Nederlandse Orde Alternatieve Genezers

KvK nr. 34257722

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

            Access Bars Consciousness

De Bars zijn de energie banen op en in het hoofd. Bij de Access Bars sessie worden de 32 punten op je hoofd zacht aangeraakt.
Hierdoor gaan de banen tussen de punten weer stromen en  de vastzittende energie (electrische lading) kan worden losgelaten. Hierdoor kan de spanning van gedachten, overtuigingen, emoties, oordelen en standpunten worden opgeruimd. Je kunt het een beetje zien als de harde schijf van je computer. Je slaat jaren informatie op, maar je gebruikte het al lang niet meer! Middels de Bars wordt deze overbodige informatie verwijderd.

Het is een behandeling waarvan je goed ontspannen raakt. Dit is vaak direct te merken. De veranderingen in je systeem kunnen zowel fysiek als mentaal zijn en dit is het beste waarneembaar na ca 3-4 weken! De behandeling werkt dus lang door!
Vaak ervaren mensen na een behandeling wel al meer ruimte in hun hoofd, alsof er is opgeruimd. Ze hebben dan ook vaak minder last van stress, piekeren, depressie, pijn, slecht slapen, faalangst, hooggevoeligheid, lichamelijke klachten, vermoeidheid en migraine.

Een Access Bars sessie duurt ca. 90 minuten. Hierbij lig je aangekleed op de behandeltafel. Om de energiegolven niet te beinvloeden is deze behandeling in stilte. Er wordt dus geen muziek gedraaid. Mocht je tijdens de sessie behoefte hebben om te gaan praten, dan is dat geen probleem!

Tevens is het wetenschappelijk aangetoond dat een Acces Bars behandeling invloed heeft op het functioneren van de hersenen. Tijdens de behandeling gaan de hersenen naar Theta, de staat van ontspanning vlak voor de slaapfase. In de Theta fase krijg je toegang tot en kun je verandering aanbrengen in vastgezette gedragspatronen, overtuigingen en meningen.