Vindt u het leuk om uw ervaringen te delen? Schrijf dan een berichtje in
Mijn gastenboek

Ik ben aangesloten bij:

BATC Beroepsorganisatie
Natuurgeneeskundig
Therapeut

Aangesloten bij;

Cam Coop
Geschillencommissie Complementaire Behandelvormen

NOAG
Nederlandse Orde Alternatieve Genezers

KvK nr. 34257722

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vaste bezoekers van deze site zullen merken dat er iets veranderd is!

Om aan de regels van de BATC en de Zorgverzekeringsmaatschappijen te kunnen voldoen, mogen er geen cursussen, aanverwante informatie, dierbehandelingen en verkoop artikelen meer op de praktijksite staan.

Hierdoor zijn de onderstaande linken verplaatst naar de website van het

Spiritueel Centrum - Uitgeest

klik op bovenstaande "Spiritueel Centrum Uitgeest" en u wordt direct doorgelust naar de website!
Excuus voor het ongemak!

 

 

Als Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut ben ik aangesloten bij de BATC en ik werk dan ook vanuit een holistisch oogpunt en volgens de 5 natuurgerichte principes: Energie, Prikkeloverdracht, Drainage, Voeding en de Psyche.

Dit wil zeggen dat alle aspecten van het lichaam worden meegenomen in de analyse en de behandeling van de klacht, waarbij er met verschillende methodes wordt gewerkt aan een oplossing.

Energie:                    Alles in en om ons heen bestaat uit energie. Het is dan ook van belang dat de mensenlijke energie goed in balans is.

Prikkeloverdracht:     Als de energie in balans gebracht is, zal er ook gekeken moeten worden of de prikkeloverdracht binnen het lichaam op orde is. De verbinding tussen de hersenen en de rest van het lichaam is van wezenlijk belang voor een goed functioneren van het lichaam.

Drainage:                    Naast de energetische balans en prikkeloverdracht is het belangrijk om gifstoffen af te voeren. Dit kunnen fysieke gifstoffen zijn, maar uiteraard ook geestelijke gifstoffen, welke o.a. stress en overbelasting kunnen veroorzaken.

Voeding;                        Als blijkt dat het lichaam de eerste drie fases goed is door gekomen, is het uiteraard van belang dat we het lichaam, zowel fysiek als energetisch/geestelijk goed voeden. Een goede voeding, in welke vorm dan ook, is van groot belang voor een goede gezondheid.

Psyche:                        Uiteraard is het van groot belang om naast het bovenstaande ook onze psyche onder de loep te nemen. Emoties en gedrag kunnen van grote invloed zijn op onze fysieke, geestelijke, spirituele en energetische gezondheid.

Binnen de praktijk wordt er op diverse manieren met de bovenstaande natuurgerichte principes gewerkt;

Klik voor uitgebreide informatie over de specifieke werkmanieren op de blauwe knop in de linker kolom!

Ik ben in het bezit van het CPION/PLATO erkende MBK-hbo diploma.

Verplichtingen Wet Wkkgz:

Als BATC therapeut beschik ik over een aansluiting bij een geschillencommissie waardoor ik tegemoet kom aan de eis zoals die door de Wkkgz ( Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg) verplicht wordt gesteld. Het reglement behorende bij de Geschillencommissie waarbij ik aangesloten ben kunt u via de link bekijken. Reglement Geschillencommiessie.

Indien u een klacht hebt stel ik het op prijs als u mij hierover informeert zodat wij er samen een oplossing voor kunnen vinden. Mocht dit niet lukken, dan kunt u dit melden bij de BATC. Zij zullen dan een mediation traject starten.
Indien dit geen bevredigende oplossing biedt wordt uw klacht gemeld bij de geschillencommissie.

Verplichtingen mbt AVG:

In verband met de nieuwe regels mbt de privacywet wordt de privacyverklaring voorafgaande aan de 1e behandeling overhandigd.
Indien u de privacyverklaring vooraf wilt doornemen, kunt u deze via de email aanvragen. Stuur hiervoor een mail naar : uiting-praktijk@hotmail.com.

 

 

Heeft u na het lezen van de informatie vragen? Neem dan even contact op met de praktijk! U bent van harte welkom!

      

Kijkje in de praktijk, zoals je kunt zien op de foto, kan je van te voren binnen kijken want er is een grote etalage.        

Behandeling volgens afspraak en tegen contante of pin betaling.

Welkom!
bij de Uiting-praktijk!

  Website voor het laatst bijgewerkt op 16 mei 2018